A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуківська громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Дата: від до Скинути

Ніхто крім нас

Ніхто крім нас

     В рамках проекту «Ніхто крім нас» волонтери нашого загону прибирали пам’ятники загиблим односельчанам, могили невідомих солдатів  Другої Світової. Прихід весни 2017 року підводить нас до визначних дат в житті народу -  72-ї річниці визволення України в Другій Світовій війні. Пам’ять…Вона вічна і нетлінна. Вона дивиться на нас зі старих фронтових світлин бабусі та дідуся, зі старих речей, які зберігаються в родинах. Вона не дає згаснути ні єдиній сторінці з історії перемоги. Наш святий обов’язок – примножувати славні традиції батьків і дідів. Якщо не ми, то хто ж?

21:16 15.05.2017

Дня пам'яті та примирення і 72-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Дня пам'яті та примирення і 72-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

  У в усіх населених пунктах Гуківської гомади відбулися заходи з нагоди  Дня пам'яті та примирення і 72-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.  «Ми сьогодні вшановуємо пам'ять мільйонів, які віддали життя за те, щоб воно тривало. Чим більше ми будемо приходити до могил загиблих, тим більше в нашій пам'яті, в наших традиціях буде зберігатися той героїзм, той неоціненний подвиг Перемоги наших дідів та батьків…» - говорили у ході своїх виступів ведучі заходу. Оратори з поміж цього  зупинилися на питаннях виняткової ролі України у перемозі над німецьким ворогом  та відмітили, що   подвиги, здійснені мужніми українськими визволителями у смертельному двобої із німецькими загарбниками, зробили їх героями, а всенародна пам'ять - безсмертними.     «У Другій світовій війні Україна зазнала чи не найбільших втрат. Мільйони українців заплатили своїм життям за Перемогу. Мужність, ставлення до військового і громадянського обов'язку ветеранів-фронтовиків у роки Другої світової війни - це високий приклад для наслідування нинішнім поколінням захисників… Ми пам'ятаємо, що той, хто захищає свою землю, завжди перемагає. Ця пам'ять робить нас сильнішими. Вона запорука неминучої нашої перемоги сьогодні. Миру, добробуту і благополуччя усім українським родинам. Зі святом Перемоги!», - відмітив Петро Йосипович. Про героїчний подвиг українців під час Другої світової війни говорив  у своєму виступі голова громади.Також сільський голоа П.Ільницький та начальник відділу освітикультуримолоді та спорту С.Герчак разом з учнями Гукіськї ЗОШ в цей день відвідали могили невідомих солдат на території громади.

20:36 10.05.2017

Нарада працівників відділу соціальної роботи

Нарада працівників відділу соціальної роботи

Відбулась нарада працівників відділу соціальної роботи. Під час наради  з участю сільського голови  П.Ільницького та начальника віддділу соціальної роботи  Г.Осадчук було обговорено ряд питань щодо покращеня умов обслуговування одиноких та одинокопроживаючих громадян на території Гуківської ОТГ.

16:04 10.05.2017

Вітання з Воскресінням Христовим!!!

Вітання з Воскресінням Христовим!!!

Котилася писаночка з гори на долину, Прикотилась прямісінько до нас у гостину, А за нею йде Великдень, несе білу паску, Дзвонить в дзвони, всім дарує радощі і ласку. Відчиняймо воротонька, гостоньків вітаймо, Христос воскрес! усі разом мерщій заспіваймо. Під зорями весна ще буде спати, Ще місто мла вкриватиме густа, А ми до церкви підем привітати Воскреслого Христа. А в церкві так велично, світло буде, Заграють дзвони із церковних веж, І разом з ними заспівають люди: Христос воскрес! У поле, в ліс, де сніг останній тане, У досвіток покотиться луна А там зі сну прокинеться і встане Дзвінка весна.

20:14 14.04.2017

Подарунок від  інвесторів

Подарунок від інвесторів

Днями до Гуківської ЗОШ І-ІІІ ст завітав деректор ТОВ "Аграрний край" І.І. Коритко який подарував для юних футболістів комплект новенької футбольної форми та  ігрові мячі.

21:24 12.04.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь