Гуківська громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Дата: від до Скинути

Дня пам'яті та примирення і 72-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Дня пам'яті та примирення і 72-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

  У в усіх населених пунктах Гуківської гомади відбулися заходи з нагоди  Дня пам'яті та примирення і 72-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.  «Ми сьогодні вшановуємо пам'ять мільйонів, які віддали життя за те, щоб воно тривало. Чим більше ми будемо приходити до могил загиблих, тим більше в нашій пам'яті, в наших традиціях буде зберігатися той героїзм, той неоціненний подвиг Перемоги наших дідів та батьків…» - говорили у ході своїх виступів ведучі заходу. Оратори з поміж цього  зупинилися на питаннях виняткової ролі України у перемозі над німецьким ворогом  та відмітили, що   подвиги, здійснені мужніми українськими визволителями у смертельному двобої із німецькими загарбниками, зробили їх героями, а всенародна пам'ять - безсмертними.     «У Другій світовій війні Україна зазнала чи не найбільших втрат. Мільйони українців заплатили своїм життям за Перемогу. Мужність, ставлення до військового і громадянського обов'язку ветеранів-фронтовиків у роки Другої світової війни - це високий приклад для наслідування нинішнім поколінням захисників… Ми пам'ятаємо, що той, хто захищає свою землю, завжди перемагає. Ця пам'ять робить нас сильнішими. Вона запорука неминучої нашої перемоги сьогодні. Миру, добробуту і благополуччя усім українським родинам. Зі святом Перемоги!», - відмітив Петро Йосипович. Про героїчний подвиг українців під час Другої світової війни говорив  у своєму виступі голова громади.Також сільський голоа П.Ільницький та начальник відділу освітикультуримолоді та спорту С.Герчак разом з учнями Гукіськї ЗОШ в цей день відвідали могили невідомих солдат на території громади.

20:36 10.05.2017

Нарада працівників відділу соціальної роботи

Нарада працівників відділу соціальної роботи

Відбулась нарада працівників відділу соціальної роботи. Під час наради  з участю сільського голови  П.Ільницького та начальника віддділу соціальної роботи  Г.Осадчук було обговорено ряд питань щодо покращеня умов обслуговування одиноких та одинокопроживаючих громадян на території Гуківської ОТГ.

16:04 10.05.2017

Вітання з Воскресінням Христовим!!!

Вітання з Воскресінням Христовим!!!

Котилася писаночка з гори на долину, Прикотилась прямісінько до нас у гостину, А за нею йде Великдень, несе білу паску, Дзвонить в дзвони, всім дарує радощі і ласку. Відчиняймо воротонька, гостоньків вітаймо, Христос воскрес! усі разом мерщій заспіваймо. Під зорями весна ще буде спати, Ще місто мла вкриватиме густа, А ми до церкви підем привітати Воскреслого Христа. А в церкві так велично, світло буде, Заграють дзвони із церковних веж, І разом з ними заспівають люди: Христос воскрес! У поле, в ліс, де сніг останній тане, У досвіток покотиться луна А там зі сну прокинеться і встане Дзвінка весна.

20:14 14.04.2017

Подарунок від  інвесторів

Подарунок від інвесторів

Днями до Гуківської ЗОШ І-ІІІ ст завітав деректор ТОВ "Аграрний край" І.І. Коритко який подарував для юних футболістів комплект новенької футбольної форми та  ігрові мячі.

21:24 12.04.2017

Ігровий майданчик

Ігровий майданчик

За сприяння народного депутата Олександра Володимировича Гереги на території  місцевої школи змонтовано дитячий ігровий майданчик в селі  Жабинці.

20:43 10.04.2017

Поточний ремонт

Поточний ремонт

Проведено поточний ремонт дорожнього покриття по вулицях Першотравнева в селі Пятничани та Подільська в селі Гуків

20:43 10.04.2017

Освітлено Жабинці

Освітлено Жабинці

Завершено роботи по освітленню сільських вулиць у селі Жабинці, на разі в семи населених пунктах громади з восьми відновлено вуличне освітлення, на черзі  село Долинівка.

19:26 06.04.2017

Ювілей Чемеровецької районної  ради ветеранів

Ювілей Чемеровецької районної  ради ветеранів

Гуківська сільська рада долучилась сьогодні до святкування 30 річчя створення Чемеровецької районної  ради ветеранів та   аматорського народного хору ветеранів війни та праці «Чебреці». Сільський голова Ільницький Петро Йосипович вітальним словом вдячності,  поваги, шани привітав присутніх в залі ветеранів.

19:00 06.04.2017

День благоустрою

День благоустрою

В середу 5 квітня в всіх населених пунктах проведено  акцію "За чисте довкілля" до якої долучились всі організації громади.

19:49 05.04.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь