Гуківська громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Дата: від до Скинути

Бурти водогін

Бурти водогін

Практично на завершені роботи з будівництва водозабірної свердловини та водогінної мережі в с.Бурти, найближчим часомобєкт буде введено в експлуатацію.

18:51 09.11.2017

субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об'єднаних територіальних громад

субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об'єднаних територіальних громад

Гуківська сільська рада повідомляє, що в 2017 році за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об'єднаних територіальних громад, будуть реалізовуватись такі проекти: - "Капітальний ремонт (утеплення фасаду )Гуківської загальноосвітньої школи 1-3ступенів с.Гуків вул.Папаніна,66 Чемеровецького району,Хмельницької області" на суму 1307,805 тис.грн., з яких 1249,525 тис грн кошти субвенції та 58,28 тис.грн кошти місцевого бюджету. -"Будівництво водозабірної свердловини та водогінної мережі в с.Бурти Чемеровецького району ,Хмельницької області" загальною вартістю 671,771 тис. грн., з яких 460,826 тис.грн. кошти субвенції та 210,945 тис. грн. кошти місцевого бюджету.

20:12 18.09.2017

ДЕНЬ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА УКРАЇНИ

ДЕНЬ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА УКРАЇНИ

Сьогодні   в Громаді відбулися урочистості  до ДНЯ  НЕЗАЛЕЖНОСТІ   УКРАЇНИ    а також  велопробіг на честь  державного  прапора УКРАЇНИ!! Вітаємо   усіх  СЛАВА  УКРАЇНІ  !!!

21:28 23.08.2017

Ніхто крім нас

Ніхто крім нас

     В рамках проекту «Ніхто крім нас» волонтери нашого загону прибирали пам’ятники загиблим односельчанам, могили невідомих солдатів  Другої Світової. Прихід весни 2017 року підводить нас до визначних дат в житті народу -  72-ї річниці визволення України в Другій Світовій війні. Пам’ять…Вона вічна і нетлінна. Вона дивиться на нас зі старих фронтових світлин бабусі та дідуся, зі старих речей, які зберігаються в родинах. Вона не дає згаснути ні єдиній сторінці з історії перемоги. Наш святий обов’язок – примножувати славні традиції батьків і дідів. Якщо не ми, то хто ж?

21:16 15.05.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь