Гуківська громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Дата: від до Скинути

Поїздка в аквапарк

Поїздка в аквапарк

Дитячий зразковий танцювальний ансамбль «Едельвейс» відвідав аквапарк в місті Хмельницький  . Діти отримали море позитивних емоцій, ця поїздка була подарунком від ТОВ «Аграрний край» та Андрія Петровича Яреми, транспорт надала Гуківська сільська рада.

21:43 29.06.2018

День громади

День громади

    24 червня разом із Днем молоді відсвяткували і День Гуківської громади . Шкільне подвір’я та стадіон були заповнені  гостями та учасниками дійства. Свято розпочалось  із спортивних змагань із п’яти видів спорту: із гирьового ,  волейболу, підтягування на перекладині, настільного тенісу та  набиванню м’яча. Одночасно з цим з дітьми  аніматори проводили розважальні заходи. Для них були встановленні атракціони на всі смаки та вподобання.

14:09 26.06.2018

ЗВАННЯ   ПІДТВЕРДЖЕНО

ЗВАННЯ ПІДТВЕРДЖЕНО

19 червня  зразковий хореографічний колектив «Едельвейс», Гуківського СБК підтвердив своє звання «зразкового», пройшовши чергову атестацію, виступивши із своїм репертуаром у  Чемеровецькому центрі культури, дозвілля і мистецтва. На  розгляд  Хмельницької атестаційної комісії колектив представив свої найкращі номери. Їх запрошено на святковий концерт до Дня Незалежності у Хмельницький.

09:34 20.06.2018

Обслуговування   жителів громади

Обслуговування жителів громади

В Гуківській ОТГ організовано віддалене робоче місце від Чемеровецького ЦНАПу, тепер жителі громади можуть отримувати якісні адміністративні послуги. Перелік послуг можна дізнатися в старост сіл або ж в виконавчому комітеті сільської ради.

10:49 18.06.2018

Вітання з днем медика

Вітання з днем медика

Висловлюємо найтепліші слова вдячності представникам найгуманнішої у світі професії, тим, хто не жаліючи зусиль і часу приймає на себе важкий тягар людського болю і страждань, оберігає найцінніше, що є у людини — її життя. Адже здоров'я нації є базовою умовою нормального розвитку країни, її благополуччя. Прийміть побажання міцного здоров'я і благополуччя Вам, Вашим рідним і близьким. Нехай збудуться всі Ваші задуми, а віра і оптимізм завжди залишаються з Вами!           

10:51 15.06.2018

РОЗПОЧАЛИ РОБОТУ ПРИШКІЛЬНІ ТАБОРИ

РОЗПОЧАЛИ РОБОТУ ПРИШКІЛЬНІ ТАБОРИ

Розпочали роботу пришкільні табори відпочинку  з денним перебуванням дітей та базі шкіл Гуківської громади. Відпочинкові зміни триватимуть до 11 червня. Пришкільні табори відпочинку – важлива складова у забезпеченні організованого відпочинку дітей під час літніх канікул. Під час відпочинкової зміни при шкільних таборів на дітей чекають цікаві розваги, змістовні заходи, екскурсії, туристичні походи, спортивні змагання, ігри, конкурси.

10:58 04.06.2018

СВЯТО ДИТИНСТВА

СВЯТО ДИТИНСТВА

Діти Гуківської громади прийняли участь у великому всерайонному  дитячому святкуванні в смт Чемерівці, приуроченому Міжнародному дню захисту дітей.У Парку Відпочинку на них чекало чимало розважальних заходів  та атракціонів.Діти отримали велике задоволення від спілкування із друзями, заряд бадьорості та доброго настрою, від чудово організованого і проведеного свята.

10:57 04.06.2018

Cубвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об'єднаних територіальних громад

Cубвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об'єднаних територіальних громад

Гуківська сільська рада повідомляє, що в 2018 році за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об'єднаних територіальних громад, будуть реалізовуватись такі проекти:

14:02 30.05.2018

ПУКЛЯКИ  ВІДСВЯТКУВАЛИ СВЯТО СЕЛА

ПУКЛЯКИ ВІДСВЯТКУВАЛИ СВЯТО СЕЛА

26 травня жителі села Пукляки вітали гостей на святі села. З вітальним словом до місцевої громади під час урочистостей звернувся Гуківський сільський голова Ільницький П.Й., керівники установ і організацій села Пукляки. Дійство проходило біля Будинку культури. Свято відбулося яскравим і незвичайним, зібралась велика родина. Для дітей були розкладені батути та атракціони розваг. Протягом свята із сцени звучали пісні у виконанні учасників місцевого будинку культури та запрошених із сусідніх закладів культури.

10:55 29.05.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь