Гуківська громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Дата: від до Скинути

Утеплення горища в Пятничанському НВК

Утеплення горища в Пятничанському НВК

Тривають роботи з утеплення горища в Пятничанському НВК , роботи будуть завершені до кінця поточного року, що значною мірою в комплексі з заміною вікон ( яка проводилась раніше) дасть змогу покращити температурний режим в будівлі НВК, та зменшити витрати енергоресурсів.

07:11 20.12.2017

Спортивний майданчик для міні -футболу

Спортивний майданчик для міні -футболу

Гуківською сільською радою відповідно до наказу Міністерства регіонального розвитку,будівництва та житлово-комунального господарства України №325 «Про внесення змін до переліку об"єктів,що фінансуються у 2017 році за рахунок бюджетної програми "Будівництво Футбольних полів зі штучним покриттям в регіонах України"» від 14.12.2017р. розпочинається реалізація проекту "Спортивний майданчик для міні - футболу зі штучним покриттям в Гуківській ЗОШ I-III ступенів по вулиці Папаніна 66 в с.Гуків Чемеровецького району Хмельницької області-будівництво". Відповідно до Експертного звіту Філії ДП"Укрдержбудекспертиза" №23-00919-17 від 19.12.2017р. даний проект має загальну кошторисну вартість 1499,326тис.грн. Даний проект планується реалізувати за кошти державного бюджету, місцевого бюджету та кошти інвесторів.

14:30 19.12.2017

З Днем збройних сил України!

З Днем збройних сил України!

6 Грудня — це свято пам’яті тисяч відважних воїнів, які віддали свої життя за незалежність, волю, суверенність та неподільність нашої держави. Ніколи не забути нам героїчних подвигів наших прадідів в ім’я України, їх щирої любові до рідної землі та безмежної відданості своїй Батьківщині.

10:28 05.12.2017

субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об'єднаних територіальних громад

субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об'єднаних територіальних громад

Відповідно до пункту 4 Порядку та умов надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16 березня 2016 року № 200, Гуківською сільською радою за рахунок коштів даної субвенції реалізується ряд проектів під час реалізації яких виникла економія коштів, а саме  під час реалізації проекту «Будівництво водозабірної свердловини та водогінної мережі в с.Бурти Чемеровецького району, Хмельницької області» на даний час це 10,725 тис. грн. Крім того проект «Капітальний ремонт(утеплення фосаду) Гуківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, с.Гуків,вул. Папаніна,66 Чемеровецького району, Хмельницької області» через погодні умови може бути призупинений в цьому році, та продовжений в наступному за кошти місцевого бюджету, тому пропонується перенаправити суму у розмірі 134,701 тис.грн. для реалізації проекту  «Капітальний ремонт (утеплення горища) будівлі П'ятничанського навчально-виховного комплексу "Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів - дошкільний навчальний заклад" по вул. Гагаріна, 30 в с. П'ятничани Чемеровецького району Хмельницької області», який  може бути виконаний до кінця поточного року, так як дані роботи можуть проводяться не на відкритому повітрі, і можуть бути проведені  в будь яку погоду.Загальна вартість реалізації даного проекту становить 152,579 тис.грн.

09:35 05.12.2017

субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об'єднаних територіальних громад

субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об'єднаних територіальних громад

Відповідно до пункту 4 Порядку та умов надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16 березня 2016 року № 200 одним із напрямів спрямування субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад є розроблення проектної, містобудівної та планувальної документації. Тому з метою розробки проектних документацій які можуть фінансуватись в 2018 році буде проводитись фінансування розроблення проектних документацій на такі проекти: - «Капітальний ремонт блоку з шістьох приміщень громадської будівлі Гуківського будинку культури по вул. Центральна, 43 А в с.Гуків, Чемеровецького району, Хмельницької області» - 8,1 тис. грн. - «Створення Центру безпеки громадян Гуківської об’єднаної територіальної громади Чемеровецького району Хмельницької області шляхом реконструкції будівлі амбулаторії загальної практики сімейної медицини по вул. Подільська,31 в с.Гуків Чемеровецького району Хмельницької області» - 63,181 тис. грн. - «Будівництво спортивного майданчика для міні футболу зі штучним покриттям в Гуківській ЗОШ І-ІІІ ступенів по вул. Папаніна, 66 в с.Гуків Чемеровецького району, Хмельницької області» - 13,851 тис. грн. - «Капітальний ремонт покриття даху з влаштуванням мощення будівлі Пуклякського навчально-виховного комплексу "Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів - дошкільний навчальний заклад" по вул. Шкільна, 4 в с. Пукляки Чемеровецького району Хмельницької області» - 32,140 тис. грн. - «Капітальний ремонт (заміна покрівлі та утеплення фасаду) будівлі Мар'янівського НВК "Загальноосвітня школа І ступення - дошкільний навчальний заклад" по вул. Молодіжна, 11а в с. Мар'янівка Чемеровецького району Хмельницької області» - 13,5 тис. грн. - «Капітальний ремонт (утеплення горища) будівлі П'ятничанського навчально - виховного комплексу "Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів - дошкільний навчальний заклад" по вул. Гагаріна, 30 в с. П'ятничани Чемеровецького району Хмельницької області» -3,847 тис. грн. - «Реконструкція котельні в тепло - генераторну в П'ятничанському навчально-виховному комплексі "Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів - дошкільний навчальний заклад" по вул. Гагаріна, 30 в с. П'ятничани Чемеровецького району Хмельницької області» - 14,877 тис. грн. - «Будівництво блочно-модульної котельні на твердому паливі для теплопостачання Гуківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, за адресою:вул. Папаніна,66, с.Гуків Чемеровецького району Хмельницької області» - 15,0 тис. грн.

18:01 12.11.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь