Гуківська громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Дата: від до Скинути

День Соборності!!!

День Соборності!!!

Акція "Ланцюг єднання" з нагоди 99-ої річниці підписання Акта Злуки на мості через річку Збруч, який з'єднує Скалу-Подільську Борщівського району Тернопільщини та Гуків Чемеровецького району Хмельниччини. Щорічно тернополяни та хмельничани відзначають День соборності України на Збручі, символічно поєднуючи межі республік, які утворили спільну державу. Адже століття тому саме по цій річці пролягав кордон між УНР та ЗУНР. Цього року акція набула особливої ваги. У центрі мосту урочисто зустрілися делегації двох сусідніх областей, що символізували дві республіки. Полотнища державного прапора у їх руках злилися воєдино і стали одним великим знаком єдності і неділимості країни. Представники влади обмінялися хлібом-сіллю, на перилах мосту затріпотіли жовто-блакитні стрічки, які пов’язали учні навчальних закладів двох громад та присутні. Продовження дійства відбувалося на території Тернопільської  області біля стели . На щасливе святкування визначної державної події присутніх благословив настоятель Скала-Подільської греко-католицької церкви  о.Василь Германюк.  Перед учасниками урочистого свята виступили депутат  Верховної Ради Олег Барна, заступник голови Чемеровецької РДА Петро Кравцов, начальник загального відділу Чемеровецької районної ради Людмила Люлько, голова Гуківської ОТГ Петро Ільницький,  заступники голови Борщівської РДА Віктор Голубець та Микола Будзінський, заступник голови Борщівської районної ради Андрій Русенко,  . Взяли участь в акції і представники обласних організацій Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Олег Сиротюк, Ігор Сабій, Олег Лопатовський, Олексій Кайда та лідер свободівців Олег Тягнибок. Присутні мали можливість почути виступ аматорського ансамблю патріотичної пісні «Відлуння» с.Іванків (керівник Ірина Ярчук),  художнього керівника будинку культури с. Гуків Володимира Сіранта. По закінченню урочистої частини учасники під марш духового оркестру Гуківського  будинку культури  вирушили до пам’ятного знаку Романа Шухевича, де поклали квіти та вшанували  видатного борця за волю України.

16:18 22.01.2018

З Різдвом Христовим!!!

З Різдвом Христовим!!!

Шановні жителі Гуківської сільської ради ОТГ від імені виконавчого комітету сільської ради та себе особисто тепло і сердечно вітаю Вас зі світлим і радісним святом, яке об’єднує у собі і наше дитинство, і наше сьогодення, і мрії про майбутнє, – Різдвом Христовим!      Різдво – це завжди народження надії на все краще, на здійснення найбільш заповітних мрій і помислів. Нехай цьогорічне Різдво стане початком нової щасливої дороги в новий щасливий рік.Подібно до світлого свята Різдва, нова Україна несе світу мир і світлу надію. Нехай же цей мир і ця надія назавжди поселяться під дахом Ваших домівок.Нехай любов і братство, панують між нами, бо нас об’єднує прекрасна Батьківщина, якою ми можемо пишатися. Щиро зичиу вам, дорогі друзі, щастя, добра і злагоди. Нехай осяйна різдвяна зоря об’єднає усіх нас – і тих, хто зустрічає ці свята в дружньому сімейному колі, і тих, хто знаходиться далеко від рідної домівки, – чистим світлом незгасних людських чеснот та цінностей. Нехай в кожній родині панує мир і спокій. Будьмо оптимістами, будьмо будівничими добрих справ на користь Україні! Небо і земля торжествують –Христос Рождається! Славіте Його! З цим світлим святом вітаю усіх людей. Нехай Різдво буде радісним. Нехай кожна родина збереться разом, за одним столом біля ялинки і в благополуччі, в мирі славить Добру Новину.Веселих свят !

11:46 06.01.2018

З Новим роком!!!

З Новим роком!!!

З Новим роком! Нехай веселі дзвіночки наповнять серце радістю, нехай яскраві вогники подарують добру надію. Бажаю з новими силами та щасливими відчуттями досягати нових успіхів та здійснювати свої мрії у Новому році. Нехай щастить кожного дня, нехай вдача буде поруч увесь рік.

15:32 30.12.2017

Водозабірна свердловина в с.Жабинці.

Водозабірна свердловина в с.Жабинці.

Введено в експлуатацію водозабірну свердловину в селі Жабинці. та змонтовану колонку для забору води. в подальшому планується розширення водогінної мережі в даному населеному пункті.

11:28 29.12.2017

Відкрито новорічні свята!!!

Відкрито новорічні свята!!!

Відбулось відкриття Новорічних свят в Гуківській громаді, заходи розпочались в Гуківській ЗОШ, куди прибули діти зі всіх сіл громади, в програмі були веселі конкурси та аніматори. В 15.30 святкування перебралось до сільського будинку культури , де гарною колядою всіх радували народні колективи громади, підводились результати конкурсів вручались подарунки. В кінці свята було запалено новорічні огні ялинки, та запущено з бажаннями в небо новорічні ліхтарики.

19:42 27.12.2017

Утеплення горища в Пятничанському НВК

Утеплення горища в Пятничанському НВК

Тривають роботи з утеплення горища в Пятничанському НВК , роботи будуть завершені до кінця поточного року, що значною мірою в комплексі з заміною вікон ( яка проводилась раніше) дасть змогу покращити температурний режим в будівлі НВК, та зменшити витрати енергоресурсів.

07:11 20.12.2017

Спортивний майданчик для міні -футболу

Спортивний майданчик для міні -футболу

Гуківською сільською радою відповідно до наказу Міністерства регіонального розвитку,будівництва та житлово-комунального господарства України №325 «Про внесення змін до переліку об"єктів,що фінансуються у 2017 році за рахунок бюджетної програми "Будівництво Футбольних полів зі штучним покриттям в регіонах України"» від 14.12.2017р. розпочинається реалізація проекту "Спортивний майданчик для міні - футболу зі штучним покриттям в Гуківській ЗОШ I-III ступенів по вулиці Папаніна 66 в с.Гуків Чемеровецького району Хмельницької області-будівництво". Відповідно до Експертного звіту Філії ДП"Укрдержбудекспертиза" №23-00919-17 від 19.12.2017р. даний проект має загальну кошторисну вартість 1499,326тис.грн. Даний проект планується реалізувати за кошти державного бюджету, місцевого бюджету та кошти інвесторів.

14:30 19.12.2017

З Днем збройних сил України!

З Днем збройних сил України!

6 Грудня — це свято пам’яті тисяч відважних воїнів, які віддали свої життя за незалежність, волю, суверенність та неподільність нашої держави. Ніколи не забути нам героїчних подвигів наших прадідів в ім’я України, їх щирої любові до рідної землі та безмежної відданості своїй Батьківщині.

10:28 05.12.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь