A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуківська громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Творчий вечір В.Сіранта

Дата: 04.04.2017 21:28
Кількість переглядів: 1459

Бог наділяє людину талантами від стану її душі і серця. Чим вищі людські цінності притаманні людині, тим більше талантів вона має.

Володимир Сірант – людина з великої літери. Прекрасний сім’янин, люблячий батько, син, внук, надійний товариш, а тому і обдарований щедро Божими дарами – талантами. Він поет, що пише мовою серця, композитор, що відчуває мелодію душею, співак, який пісні дає крила.

Зірка Володимира на небосхилі культурного життя зійшла вже давно, і сама ідея проведення творчого вечора виношувалась тривалий час. І ось цей день настав. Хоча за певних об’єктивних причин святкове дійство відбувалось в п’ятницю, в гості до митця завітало чимало споріднених душ талантів та шанувальників його творчості. Зала була переповнена. Панувала атмосфера духовності, щирості, сердечності, сприйняття і вдячності. У виконанні Володимира звучали пісні про родину, про дружину, донечку, про дідуся та бабусю, про рідний край. Маленьке таткове сонечко подарувало йому пісеньку.

Серед друзів - митців, які виконували пісні для Володі і його власні пісні, вшановували дорогу їм людину, були помічені Іван Натальський та ведуча Оксана Натальська(Хмельницький); «Лісапетний батальйон»; Микола Томайчук(танцювальний колектив МАКСІ, м.Кам-Под); Качковська Наталія Броніславівна(центр дитячої та юнацької творчості, м.Кам-Под. пісочна анімація); Руслан Вознюк(с. Летава); Анастасія Завальницька(Вінниця); Ольга Ділайчук(центр дитячої та юнацької творчості, м.Кам-Под.); Катерина Димула(с.Мар'янівка). Володимира Сіранта зі святом творчості сердечно вітали представники влади: Голова гуківської ОТГ Ільницький П.Й.,заввідділом освіти, культури, молоді та спорту Герчак С.П., староста села П’ятничани Вовк Л.С., директор ТзОВ «П’ятничанське» Боднар М.В.                   

Серед пісень Володимира Сіранта є ті, які написані для Героїв АТО, їх дружин та матерів. З тривогою в серці і ніжним сприйняттям на глядацький загал видалася пісня, приурочена Герою АТО, конкретній людині, яку в день весілля виконувала наречена разом з Володимиром Сірантом (відеокліп). Гості плакали від щастя і радості, що наречений повернувся живим, а в очах нареченої були сльози вдячності Богові за збереження її кохання. Ця надзвичайна пісня Володимира Сіранта викликала шквал емоцій і почуттів.

Не забув молодий талант і про свого сусіда Героя АТО, Милимуху Сергія, який загинув, захищаючи Україну, і про його рідну матір Валентину, яка стала уособленням всіх матерів, які виховали захисників- героїв. 

Свято творчості Володимира Сіранта стало для всіх надзвичайним духовним виховним заходом, життєвим уроком. Це святкове дійство віднайшло в серцях і душах людей  бажання, щоб зірка Володимира Сіранта зійшла на небосхилі культурного життя України і зарубіжжя.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь