Гуківська громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Прокуратура інформує

Дата: 03.04.2024 15:05
Кількість переглядів: 96

Фото без опису

За позовом прокуратури

відшкодовано державі 22 тис. грн збитків, завданих незаконною порубкою лісу

 

Встановлено, що чоловік, перебуваючи в лісі, на території природно-заповідного фонду (в межах лісового обходу місцевого комунального підприємства), не маючи необхідних дозвільних документів на вирубку дерев, здійснив незаконну порубку 9 дерев.

Вироком суду лісоруба визнано винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1, ч.2 ст. 246 КК України та призначено покарання.

Однак, у ході досудового розслідування та судового розгляду зазначеного кримінального провадження, завдану шкоду в розмірі 22 тис.грн. зловмисник в добровільному порядку не відшкодував.

В межах реалізації представницьких повноважень Кам’янець-Подільською окружною прокуратурою пред’явлено позов про відшкодування шкоди завданої навколишньому природному середовищу незаконною порубкою дерев.

Рішенням Кам’янець-Подільського міськрайоного суду позов прокуратури про стягнення з фізичної особи шкоди, завданої державі внаслідок порушення законодавства про охорону навколишнього природного середовища задоволено.

На даний час рішення суду виконано в повному обсязі. Відповідачем сплачено 22 тис. грн шкоди, заподіяної незаконною порубкою дерев.

 

Інформує Камянець-Подільська окружна прокуратура

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь