Гуківська громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Прокуратура інформує

Дата: 20.10.2023 14:10
Кількість переглядів: 109

За втручання прокуратури, зобов’язано привести у відповідність з вимогами Закону протирадіаційне укриття в школі для використання за призначенням для захисту дітей.

         За результатами розгляду позову Кам’янець-Подільської окружної прокуратури, 11.10.2023 Хмельницьким окружним адміністративним судом  зобов’язано балансоутримувача (відділ освіти селищної ради) привести у стан готовності захисну споруду - протирадіаційне укриття, яка розміщена у навчальному закладі Новоушицької територіальної громади.

        Зокрема, споруда перебувала в стані обмеженої готовності і не могла використовуватися для захисту дітей, у тому числі дітей з дошкільного закладу, який розміщений на її території,  від засобів масового ураження під час збройної агресії з боку російської федерації проти України.

       Окрім цього, відповідальність за неналежне облаштування протирадіаційних укриттів, що розміщені у навчальних закладах району, їх належний стан готовності, несуть власники та балансоутримувачі, тому з метою збереження  життя наших дітей у разі небезпеки під час воєнного стану,  останні мають вживати усіх заходів до забезпечення належних умов для перебування в укритті.

        За реагування прокуратури,  протирадіаційне укриття в школі буде приведено у стан готовності та використовуватись за призначенням, а діти перебуватимуть у безпеці.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь