Гуківська громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Прокуратура інформує

Дата: 16.10.2023 10:57
Кількість переглядів: 124

Військовозобов’язаного, який підробив Карту свого обстеження та медичного огляду шляхом виправлення слова «придатний» на «непридатний» засуджено судом.

 

 

 Кам’янець-Подільською окружною прокуратурою забезпечено підтримання публічного обвинувачення у кримінальному провадженні за фактом підробки офіційного документу та подальшого його використання.

Так, військовозобов’язаним житель Кам’янець-Подільського району, маючи номер військово-облікової спеціальність та військове звання, перебуваючи в Кам’янець-Подільському районному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки, по завершенні медичного огляду військовозобов’язаних, отримав заповнену комісією лікарів картку обстеження та медичного огляду у якій містився рукописний запис «придатний до в.с.». В подальшому перебуваючи у приміщенні коридору Кам’янець-Подільського РТЦК та СП, скориставшись кульковою ручкою, що лежала на столі в коридорі, власноруч здійснив допис літер «не» в слові «непридатний», після чого пред’явив та передав співробітнику Кам’янець-Подільського РТЦК та СП та для опрацювання та встановлення ступеня придатності до військової служби завідомо підроблений ним офіційний документ, а саме картку обстеження та медичного огляду з ознаками технічної підробки.

        Свою вину у скоєному обвинувачений визнав повністю та щиро розкаявся.

Кам’янець-Подільським судом за результатами розгляду справи обвинуваченого визнано винним та засуджено за вчинення кримінальних правопорушень передбачених частинами 1 та 4 статті 358 Кримінального кодексу України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь