A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуківська громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

26 січня 2022

Дата: 31.01.2022 15:49
Кількість переглядів: 419

Порядок денний
1. Про погодження проєкту рішення  сільської ради "Про виконання  сільського бюджету Гуківської  сільської ради  за 2021 рік".

2. Про затвердження Плану  основних заходів цивільного  захисту  територіальної підсистеми єдиної системи цивільного  захисту Гуківської  сільської ради на 2022рік

3. Про  роботу з виконання вимог Закону України "Про  запобігання  корупції" в Гуківській сільській раді.

4. Про затвердження  схеми  санітарної очистки  населених пунктів Гуківської сільської ради на 2022 рік.

5.Про затвердження плану роботи відділу "Служба у справах дітей" на 2022рік.

6. Про внесення змін до рішення  виконавчого комітету сільської ради від 29.01.2021 року №2 "Про  створення комісії по вирішенню земельних спорів  на території  Гуківської сільської ради".

7. Про  внесення змін  до рішення  виконавчого комітету  сільської ради  від 29.01.2021 року №4 " Про  затвердження особового складу  пункту збору Гуківської сільської ради".

8. Про внесення змін  до рішення виконавчого комітету  сільської ради  від 29.01.2021 року №6 "Про  дотримання норм  санітарного та ветеринарного  законодавства  на території населених пунктів  громади"

9. Про  внесення змін до рішення  виконавчого комітету  сільської ради від 29.01.2021 року № 8 "Про  комісію  з питань  техногенно-екологічної безпеки  та надзвичайних ситуацій  Гуківської сільської ради"

10.  Про внесення змін  до рішення виконавчого комітету  сільської ради  від 30.04.2021 року " Про  створення постійнодіючої комісії з питань бджільництва, попередження  та  встановлення факту  отруєння бджіл  на території Гуківської територіальної громади".

11. Про внесення змін  до рішення виконавчого комітету  сільської ради  від 28.05.2021 року  № 11 "Про  створення координаційної ради з питань сім'ї, гендерної рівності,  демографічного розвитку, запобігання та  протидії домашньому насильству, насильству за ознакою  статі  та протидії торгівлі  людьми при  Гуківській сільській раді"

12. Про  внесення  змін до складу адміністративної комісії.

13. Про внесення змін до складу  комісії з питань захисту прав дитини  при виконавчому комітеті  сільської ради.

14. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету  сільсько ради  від 26.08. 2021 року №3 "Про створення  комісії з  використання  субвенції  з державного  бюджету  на  забезпечення  житлом  дітей-сиріт, дітей, позбавлених  батьківського піклування, осіб з їх числа"

15. Про внесення змін до рішення виконавчого  комітету  сільської ради  від 26.08.2021 року №4 "Про утворення  спеціалізованої  служби  первинного  соціально-псигологічного консультування осіб,  які постраждаль від домашнього насильсьва"

16. Про добровольчий рух

17. Про  затвердження висновку  про визначення  місця проживання дитини.

18. Про  внесення змін  до рішення виконавчого комітету  сільської ради  від 29.01.2021 року № 9 " Про  затвердження Положення  про порядок видалення дерев, кущів, на території  Гуківської сільської ради  та складу комісії  з обстеження  насаджень, що підлягають видаленню" 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь