Гуківська громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

21 грудня 2021 року

Дата: 29.12.2021 09:33
Кількість переглядів: 705

Порядок  денний

1. Про затвердження експертного звіту (Позитивний) "Нове будівництво  водозабірної свердловини та водогінних мереж по вулицях Ювілейна, Миру, Шевченка, Коробчука  та частини  вулиці Зелена в селі Мар'янівка Кам'янець-Подільського району  Хмельницько області".

2. Про перелік об'єктів, та види  суспільно-корисних  робіт для засуджених до покарання  у вигляді громадських робіт на території Гуківської  сільської ради у 2022році.

3. Про перелік  об'єктів  та види суспільно-корисних  робіт для  відбування  порушниками  адміністративного стягнення  у вигляді гомадських робіт  на території Гуківської  сільської ради  у 2021 році.

4. Про утворення  міждисциплінарної команди  для організації  соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах.

5. Про внесення змін до сільського бюджету.

6.  Про проект  рішення  сільської ради "Про  сільський бюджет Гуківської сільської ради  на 2022 рік"

7.Про план роботи з призовниками та військовозобов'язаними  у Гуківській сільській раді та графіки проведення перевірок стану  військового обліку  та звірок облікових  даних  карток  первинного обліку  на 2022 рік.

8. Про затвердження плану  заподів  з увічнення  памяті  захисників України на період  до 2025 року.

9. Про погодження  звіту про виконання  Програми  заохочення випускників Гуківського  ліцею Гуківської сільської  ради на 2021 рік.

10 Про  погодження  звіту  про виконання  Пррограми  організації  громадських робіт  на території  Гуківської сільської ради на 2021 рік.

11.  Про хід виконання  у 2021 році Програми  Покращення  демографічної  ситуації  на території  Гуківської сільської ради  на 2018-2024 роки.

12.  Прро погодження звіту  про виконання Програми  віджшкодувапння  вартості  препаратів   інсуліну хворим на цукровий діабет  на 2021 рік.

13.  Про погодження звіту  про виконання  Програми  військово-патріотичного виховання  молоді,  організації  рідготовки громадян до строкової  військової  служби  в Збройних Силах України,  військової служби за контрактом та у військовому резерві,  проведення часткової  мобілізації   на території  Гуківської сільської ради на 2021 рік.

14. Про погодження звіту  Програми  надання одноразової  матеріальної  допомоги  громадянам Гуківської  сільської ради на 2021 рік.

15. Прор хід виконання у  2021 році Програми оздоровлення та віпочинку   дітей  Гуківської сільської ради на 2017-2022 роки.

16. Про хід виконання у 2021 році Пррограми  навчання  та підвищення кваліфікації  працівників, посадових осіб місцевого самоврядування, депутатів, керівників комунальних підприємств, установ і організацій Гуківської сільської  ради на 2021-2025 роки.

17. Про погодження звіту  про виконання  Програми організації та проведення  заходів  державного та місцевого  значення  на території Гуківської сільської ради на 2021 рік.

18. Про погодження звіту про виконання Програми  стимулювання  громадян Гуківської  сільської ради, направлених Чемеровецьким  районним територіальним центром  комплектування  та соціальної підтримки для проходження військової служби  за контрактом у Збройні Сили України протягом 2021 року.

19 Про хід виконання у 2021 році Програми  профілактики правопорушень та боротьби  зі злочинністю на території Гуківської сільської ради на 2021-2025 роки.

20. Про хід виконання  у 2021 році  Програми  фінансової підтримки закладів  первинної  медико-санітарної допомоги  комунального  некомерційного  підприємства "Чемеровецький  центр  первинної  медико-санітарної допомоги"  розташовавних на території Гуківської  територіальної громади на 2021-2023 роки.

21. Про хід виконання  у 2021 році Програми захисту  населення і територій  від  надзвичайних  ситуацій  техногенного  та  природного характеру на території  Гуківської  сільської ради Чемеровецького району  на 2017-2021 роки. 

22. Про хід виконання  у 2021 році Програми утримання та ремонту  автомобільних  доріг загального користування , у тому числі місцевого значення  та вулиць і доріг  комунальної власності Гуківської сільської ради  на 2021-2023 роки.23. Про погодження з40. Про взят

віту про  виконання Програми  компенсація  пільгового проїзду  окремих  кптегорій громадян  Гуківської сільської ради на 2021 рік.

24.  Про погодження  звіту про  виконання Програми  фінансова  підтримка комунального підприємства "Господар" Гуківської сільської ради  та здійснення  внесків до його  статутного капіталу   на 2021 рік.

25. Про зняття з контролю  рішень виконавчого комітету.

26. Про  погодження проекту Програми "Безбар'єрна громада" Гуківської сільської ради  на 2022-2025 роки.

27.Про  затвердження  плати за харчування  дітей  в закладах  загальної  середньої освіти  та закладах дошкільної освіти Гуківської  сільської  ради на 2022 рік.

28.  Про погодження Програми  розвитку  житлово-комунального господарства  Гуківської  сільської  ради на 2022 рік.

29.  Про погодження  проекту Програми  соціальний захист на 2022-2024 роки.

30. Про погодження  проекту Програми  організації  та проведення громадських  робіт на території  Гуківської сільської ради  на 2022 рік.

31. Про погодження  проекту Програми  питна вода Гуківської сільської  ради  на 2022-2024 роки.

32. Про  погодження проекту Програми  стимулювання громадян Гуківської  сільської  ради , направлених  Кам'янець-Подільським  районним територіальним центром  комплектування  та соціальної підтримки  для проходження  військової служби за контрактом та призваних на строкову  військову службу  у Збройні Cили України  протягом  2022 року.

33 Про погодження проекту Програми  організації  та проведення  заходів  державного  та місцевого значення на території Гуківської  сільської ради на 2022 рік.

34.  Про погодження проекту Програми  компенсація пільгового  проїзду окремих  категорій громадян Гуківської сільської  ради на 2022 рік.

35. Про погодження  проекту Програми  надання одноразової  матеріальної  допомоги  громадянам  Гуківської  сільської ради на 2022 рік.

36.Про погодження Програми  фінансова підтримка  комунального  підприємства  "Господар" Гуківської сільської ради за  здійснення внесків до його  статутного капіталу на 2022 рік.

37. Про взяття на первинний облік  дітей-сиріт та дітей, позбавлених  батьківського піклування.

38.  Про взяття на облік  сім'ї, яка  перебуває у складних життєвих обставинах.

39. Про взяття на облік сім'ї, яка  перебуває в складних життєвих обставинах.

40. Про взяття на облік сім'ї, яка перебуває у складних  життєвих обставинах.

41. Про взяття на облік  сім'ї, яка перебуває у складних життєвих обставинах.

42. Про взяття на облік сім'ї, яка перебуває в складних життєвих обставинах.

43. Про затвердження  індивідуальних  планів  соціального захисту дітей, позбавлених батьківського піклування та дітей, які перебувають в складних життєвих обставинах.

44. Про  утворення координаційної  ради з питань  національно-патріотичного  виховання  дітей та молоді при виконавчому комітеті Гуківської сільської ради та затвердження Положення.

45. Про присвоєння адреси  житловому будинку  з надвірними  будівлями  громадянці Богдан Г.Г.  по вул. Мрачківського , в селі Бурти.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь