A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуківська громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Відбулася робоча зустріч в Чемеровецькій ДПІ ГУ ДПС у Хмельницькій області

Дата: 28.09.2021 09:08
Кількість переглядів: 1031

 

                    Першочергове завдання – виконання дохідної частини бюджету.

 

             В Чемеровецькій ДПІ 21 вересня 2021 року відбулася робоча зустріч за участі начальника Чемеровецької державної податкової інспекції ГУ ДПС у Хмельницькій області Валентини Гнатовської, голови Гуківської сільської ради Петра Ільніцького та начальника фінансового відділу Гуківської сільської ради Оксани Мазур, на якій обговорювалися питання виконання бюджетних призначень місцевого бюджету у 2021 році.

В ході робочої зустрічі були обговорені питання щодо виконання бюджетних призначень до місцевого бюджету, в т.ч. з земельного податку та податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки. Зокрема, було зазначено про необхідність посилення розяснювальної роботи щодо своєчасності сплати до бюджету громадянами зазначених платежів з метою недопущення виникнення податкового боргу.

            Особливу увагу було звернено на залучення резервів для наповнення бюджету. Зокрема, як було зауважено, на даний час проводиться робота з субєктами господарювання, які здійснюють господарську діяльність на території громади та не сплачують податок з доходів фізичних осіб до місцевого бюджету.

            Як зазначив Петро Ільніцький, працівниками територіальної громади вживаються заходи щодо накопичення та аналізу інформації про землекористувачів та власників нерухомості з метою залучення їх до оподаткування.

Начальником ДПІ було зазначено, що важливим напрямком роботи, який сприятиме збільшенню надходжень до бюджету, є проведення інвентаризації  майна та активів на території громади. Тому, співпраця між працівниками громади та органу податкової служби сприятиме досягненню позитивного результату.

Валентиною Гнатовською було звернуто увагу на необхідність залучення жителів громади до використання електронних сервісів ДПС, зокрема «Електронного кабінету платника» з метою контролю громадянами стану розрахунків з бюджетам по податках на майно та інших платежах.

            Також, в ході зустрічі Валентина Гнатовська нагадала про початок з 1 вересня 2021 року кампанії одноразового (спеціального) декларування активів фізичних осіб. Для інформування мешканців громади про можливість подання одноразової (спеціальної) добровільної декларації, отримання консультацій з даного питання, матеріали доцільно розміщувати в старостинських округах.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь