Гуківська громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Створення старостинських округів

Дата: 14.09.2021 12:56
Кількість переглядів: 1224

Фото без описуВідповідно до  пп.6 1 п.1 ст.26, п.4 ст. 541 Закону  України  «Про місцеве самоврядування в Україні» та Законів України  «Про службу в органах місцевого самоврядування», «Про внесення змін до деяких законів України щодо статусу старости села, селища», у зв’язку з необхідністю приведення нормативних актів сільської ради у відповідність з нормами діючого законодавства, і необхідністю  приведення  чисельності населення старостинських округів до норм діючого законодавства, та з метою забезпечення представництва інтересів жителів населених пунктів  Гуківської сільської територіальної громади виноситься  на громадське обговорення у вигляді подання пропозицій (обґрунтування) від громадськості,  створення на території Гуківської сільської територіальної громади  наступних  старостинських округів:

  • №1 Марянівський старостинський округ , що складається з сіл Марянівка (населення 488 чол.) та  Жабинці  ( населення 425 чол.).
  •  
  • №2 Пятничанський  старостинський , що складається з сіл Пятничани ( населеня 425 чол.) . Пукляки ( населення   246 чол.) та Мала Бережанка ( населення 175 чол.)

 

Свої пропозиції (обґрунтування)  ви можете надіслати до виконавчого комітету Гуківської сільської ради у письмовій формі до 13.10.2021 року за адресою 31660, с.Гуків вул. Центральна будинок 2,  Камянець Подільський район Хмельницької області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь