Гуківська громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Створення старостинських округів

Дата: 14.09.2021 12:56
Кількість переглядів: 1232

Фото без описуВідповідно до  пп.6 1 п.1 ст.26, п.4 ст. 541 Закону  України  «Про місцеве самоврядування в Україні» та Законів України  «Про службу в органах місцевого самоврядування», «Про внесення змін до деяких законів України щодо статусу старости села, селища», у зв’язку з необхідністю приведення нормативних актів сільської ради у відповідність з нормами діючого законодавства, і необхідністю  приведення  чисельності населення старостинських округів до норм діючого законодавства, та з метою забезпечення представництва інтересів жителів населених пунктів  Гуківської сільської територіальної громади виноситься  на громадське обговорення у вигляді подання пропозицій (обґрунтування) від громадськості,  створення на території Гуківської сільської територіальної громади  наступних  старостинських округів:

  • №1 Марянівський старостинський округ , що складається з сіл Марянівка (населення 488 чол.) та  Жабинці  ( населення 425 чол.).
  •  
  • №2 Пятничанський  старостинський , що складається з сіл Пятничани ( населеня 425 чол.) . Пукляки ( населення   246 чол.) та Мала Бережанка ( населення 175 чол.)

 

Свої пропозиції (обґрунтування)  ви можете надіслати до виконавчого комітету Гуківської сільської ради у письмовій формі до 13.10.2021 року за адресою 31660, с.Гуків вул. Центральна будинок 2,  Камянець Подільський район Хмельницької області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь