Гуківська громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Інформація

Дата: 06.08.2021 14:03
Кількість переглядів: 889

Засуджено шахрая, який за схемою «Ваш родич в біді» ошукали мешканців м. Кам’янця-Подільського

 

Прокурорами Кам’янець-Подільської окружної прокуратури у суді доведено вину жителя Миколаївської області у шахрайстві, вчиненому повторно та за попередньою змовою групою осіб (ч. 2 ст. 190 Кримінального кодексу України).

Упродовж березня 2021 року ввечері на стаціонарний телефон мешканців м. Кам’янця-Подільського зателефонували невідомі та повідомили неправдиву інформацію про необхідність надання дорого вартісної невідкладної медичної допомоги у зв’язку із ДТП їх донці, сину та онучці.

Розгублені потерпілі, не розмірковуючи, погодились передати їм гроші, а також золоті вироби і в подальшому повідомили свої адреси.

Таким чином шахраї заволоділи усіма збереженнями потерпілих – коштами у національній та іноземній валюті, а також золотими виробами на загальну суму 208 тис. грн.

Завдяки злагодженості правоохоронців за декілька днів встановлено особу одного із зловмисників та повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень.

Як повідомив перший заступник керівника окружної прокуратури Павло Маслюк, вироком Кам’янець-Подільського міськрайонного суду, який набрав законної сили, шахрая засуджено до 2 років позбавлення волі.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалося слідчими Кам’янець-Подільського районного управління поліції ГУНП в області.

 

Кам’янець-Подільська окружна прокуратура


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь