Гуківська громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

ОБЕРЕЖНО, ШАХРАЇ.

Дата: 03.06.2021 08:31
Кількість переглядів: 1094

ОБЕРЕЖНО, ШАХРАЇ.

 

Незважаючи на неодноразові попередження та нагадування з боку правоохоронних органів, наші громадяни продовжують потрапляти на гачок шахраїв, які зловживаючи довірою або обманом видурюють в них останні копійки.

Останнім часом   почастішали випадки «телефонного» шахрайства, коли родичам «постраждалого» телефонують нібито з лікарні  і повідомляють, що їхнього найближчого родича госпіталізовано внаслідок дорожньо-транспортної пригоди  чи інших  подій, і терміново потрібні кошти на лікування.

 За грошима додому до потерпілих приїжджають спільники аферистів, так звані «кур’єри», які у подальшому, як правило, переказують  кошти на рахунки організаторів афери.

Аналогічні випадки мають місце і на території Кам’янець-Подільського району.

 На даний час завершено досудове розслідування та Кам’янець-Подільською окружною прокуратурою спрямовано до суду обвинувальний акт щодо одного з гостей міста, який  в березні поточного року, під  приводом  необхідності термінового лікування родичів, які попали в дорожньо-транспортну пригоду, ошукав  трьох мешканців Кам’янець-Подільського району на загальну суму  близько  200 тис. грн.

Вказаній особі, яка раніше неодноразово притягувалась до кримінальної відповідальності за аналогічні правопорушення, за вчинення шахрайських дій  загрожує покарання в виді позбавлення волі на строк до 3 років.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь