A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуківська громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Повідомлення про оприлюднення регуляторного акту до проєкту рішення сесії Гуківської сільської ради «Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на території Гуківської сільської ради

Дата: 05.05.2021 15:55
Кількість переглядів: 520

 

 

Повідомлення

про оприлюднення регуляторного акту до проєкту рішення сесії  Гуківської сільської ради  «Про встановлення  ставок  та пільг із сплати податку  на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на  території  Гуківської  сільської  ради на 2022 рік»

 

         Гуківська сільська рада повідомляє про оприлюднення  проєкту рішення  сесії «Про встановлення  ставок  та пільг із сплати податку  на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на  території  Гуківської  сільської  ради на 2022рік» з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб.

 

         Стислий зміст проєкту: встановлення податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки та пільг із сплати даного податку.

 

Адреса розробника проєкту регуляторного акту: вул. Центральна, 2 село Гуків, Кам’янець-Подільського (Чемеровецького) району Хмельницької області, тел. +380672583481

 

         Проєкт рішення сесії  Гуківської сільської ради  «Про встановлення  ставок  та пільг із сплати податку  на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на  території  Гуківської  сільської  ради на 2022 рік» та аналіз регуляторного впливу (АРВ) цього рішення оприлюднюється на офіційному сайті Гуківської сільської ради в мережі Інтернет за адресою:                http://gukivska-gromada.gov.ua.  Пропозиції та зауваження від фізичних та юридичних осіб приймаються протягом одного місяця з моменту оприлюднення проєкту даного рішення та АРВ у письмовому вигляді за адресою: 31660, вул. Центральна, 2 село Гуків, Кам’янець-Подільського (Чемеровецького) Хмельницької області.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь