A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуківська громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Прокуратура інформує.

Дата: 31.03.2021 11:30
Кількість переглядів: 690

За умисне знищення чужого майна шляхом підпалу та погрозі вбивством мешканця Кам’янець-Подільського (Чемеровецького) району засуджено до 5 років позбавлення волі

 

Прокурором у суді доведено вину 58-річного жителя одного з сіл колишнього Чемеровецького району Хмельницької області у вчиненні знищення майна шляхом підпалу та погроз вбивством.

         Кримінальне правопорушення скоєно 1 лютого 2021 року близько 19 год. 00 хв. в с. Залісся, що на Чемеровеччині. Чоловік на грунті ревнощів та давніх особистих неприязних стосунків, озброївшись сокирою та взявши з собою пластикову пляшку із вмістом бензину, прийшов на господарство до своєї колишньої дружини і почав погрожувати розправою.

В ході неправомірних дій на території господарства колишньої дружини сокирою розбив вікно в автомобілі «Део», що належить потерпілій, і обливши сидіння бензином вкинув у салон запалений сірник, від чого автівка загорілася.

Окрім цього, продовжуючи свої протиправні дії  шляхом нанесення ударів металевою частиною сокири, зловмисник пошкодив вікна та вхідні двері житлового будинку, намагаючись проникнути всередину житла, супроводжуючи свої дії  погрозами вбивства своєї колишньої дружини.

Стороною обвинувачення повністю доведено факт вчинення вказаною особою кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 194 (умисне знищення чужого майна шляхом підпалу), ч. 1 ст. 129 (погроза вбивством, якщо були реальні підстави побоюватися здійснення цієї погрози) Кримінального кодексу України.

         Вироком Чемеровецького районного суду засудженому призначено покарання у виді 5 років позбавлення волі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь