A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуківська громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Привітали КРИСЬКО Марію Костянтинівну зі 100-річним ювілеєм.

Дата: 25.02.2021 16:55
Кількість переглядів: 2658

Фото без опису

100-й ювілейний день народження

Кожний 100-річний ювілей є гордістю нашої громади, у кожного з них своя історія, свої секрети довголіття. Коли чуєш про те, що хтось відсвяткував сторічний ювілей, підсвідомо починаєш вірити, що чудеса існують.

Таку подію можна назвати найграндіознішою в житті не тільки ювіляра, але і всього села. Ці люди є очевидцями багатьох історичних подій минулого століття, носіями наших традицій, глибокої життєвої мудрості.

25 лютого свій 100-й день народження святкує прекрасна жінка, найкраща у світі матуся, бабуся та прабабуся, жителька села Долинівка – Крисько Марія Костянтинівна.

Нелегка доля випала Марії Костянтинівні. Всього зазнала на своєму віку. З дитинства важко працювала, пережила колективізацію, Голодомор, Другу світову війну, довелося відбудовувати народне господарство.

У 16 років вийшла заміж за чорнобривого красеня Олексія Криська, народила синочка Сергія, але війна розлучила її з чоловіком – його забрали на примусові роботи до Німеччини. Після війни чоловік повернувся і молода сімя зажила в мирі і злагоді. Доля подарувала їм ще сина Михайла і донечку Нелю. Діти подарували бабусі 4 внуків і 6 правнуків.

Зі словами щирих привітань, побажань міцного здоров’я, радості та миру завітали до ювілярки працівники сільської ради – сільський голова Ільницький Петро Йосипович, начальник відділу соціальної роботи Осадчук Галина Анатоліївна та заступник директора по виробництву ТОВ «Аграрний край» Баран Микола Олександрович.

Дивлячись на цю життєрадісну привітну жінку, важко повірити, що за її плечима вже сотня прожитих літ. За 100 років Марія Костянтинівна пройшла нелегкий шлях. Зараз ще й досі радує свою родину своїми здобутками та повагою серед людей.

Вітаючи із ювілеєм, зичимо міцного здоров’я, родинного затишку і тепла, невичерпної енергії та Божого благословення. Хай доля збагачує Вас життєвою мудрістю, енергією, натхненням і радістю.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь