A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуківська громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Відзначили день народження легендарного генерал-хорунжого УПА Романа Шухевича

Дата: 02.07.2018 10:34
Кількість переглядів: 996

Фото без опису

30 червня урочисто відзначили 111-ту річницю з дня народження Головнокомандувача Української Повстанської Армії Романа Шухевича. Щоб вшанувати світлу пам’ять героя, поблизу села Гуків Чемеровецького району з’їхалися жителі Тернопільської й Хмельницької областей. Біля пам’ятника генерал-хорунжому УПА  відбувся мітинг-реквієм. Щоб згадати подвиги генерал-хорунжого Романа Шухевича та підкреслити значимість його історичної постаті, у мітингу-реквієму прийняли участь  керівники різних державних структур й військово-патріотичних організацій та ВО «Свобода». Присутні мали можливість почути виступ дітей Гуківської ЗОШ І-ІІІ ступенів,  художнього керівника будинку культури с. Гуків Володимира Сіранта.

  Між хмельницькими і тернопільськими молодіжними організаціями регулярно проводять футбольні турніри, присвячені пам’яті Романа Шухевича. Зокрема, у день народження провідника, влаштували спортивне змагання між командами двох областей з міні-футболу. В змаганнях взяли участь команди Гукова , Пукляк , Скали Подільської а також команди які представляли партійні організації ВО " Свобода" з м. Кам’янця Подільського та м. Хмельницький. В фіналі зустрілись команди з Скали Подільської та Пукляк які стали переможцями своїх груп, основний час гри закінчився нулевою нічеєю, в серії післяманчивих пенальті перемогла досвіченіша команда з Скали Подільської.В грі за бронзу Гуків впевнено 5-1 переміг хмельничан. Отже в підсумку Скала Подільська 1 місце, Пукляки та Гуків відповідно 2 та 3.

    На завершення усіх пригощали справжнім козацьким кулішем. Ми переконані, що відзначення цієї пам’ятної дати вже стало традицією, яка збережеться на довгі роки.


 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь